Wilt U een wespennest verwijderen?
Wij helpen u snel, vakkundig en met garantie.
Bel: 0513-682222  

  Prijs Joure – Heerenveen e.o:    €50,-

Wespenbestrijding – Wespennest verwijderen – Wespennest – Wespen bestrijden

Wanneer u een wespennest ontdekt in uw woning of bedrijf, maak dan nooit de nestingang dicht. De wespen zoeken dan een andere uitgang en dat kan ook binnenshuis zijn. Om van de overlast van wespen af te komen is het raadzaam om een ongediertebestrijder in te schakelen die het wespennest kan bestrijden of verdelgen.

De meest effectieve methode om wespen te bestrijden is het bespuiten van de nestingang met een poeder. Alle in -en uitvliegende wespen komen op deze manier in aanraking met het poeder. Tevens brengen de invliegende wespen het poeder in het nest waardoor de koningin en de larven worden gedood.

De Franse Veldwesp
Wij krijgen steeds vaker meldingen voor het verwijderen van Franse Veldwespen.
Dit is een geheel andere wesp dan de gewone wespen, die vaak “limonade”-wespen worden genoemd omdat zij op zoetigheid afkomen.
U kunt de Franse Veldwesp herkennen doordat hij tijdens het vliegen zijn pootjes laat hangen. De limonade wespen trekken hun pootjes in tijdens het vliegen.
Terwijl de limonade wesp 1 groot nest maakt, maken de veldwespen meerdere kleine nesten.
De overlast van Franse Veldwespen is minimaal doordat zij rustig zijn, niet geïnteresseerd in mensen en zoetigheden. Bestrijding is meestal niet nodig.

Tips om wespen weg te jagen:

Het is niet altijd nodig om een wespennest te bestrijden of te laten weghalen

  • Snijd een plastic fles doormidden. Giet wat limonadesiroop in het onderste deel en plaats het bovenste deel omgekeerd in de fles. De zoetigheid trekt wespen aan.
  • Draag geen felle kleuren en vermijd geparfumeerde verzorgingsproducten.
  • Dek al het etenswaren af en drink met een rietje.
  • Jaag de wespen niet weg. Als wespen zich bedreigd voelen, scheiden ze een lokstof voor andere wespen af.

Voor meer informatie, zie wespen

Brouwer wespenbestrijding uit Joure – Heerenveen een vakman in uw gemeente!

Wespen bestrijden en wespennest verwijderen in:

Heerenveen , Gemeente Heerenveen , Jubbega , Akkrum , De Knipe , Oudeschoot , Nieuwehorne , Nieuweschoot , Oldeboorn, Nes , Oranjewoud , Oudehorne , Tjalleberd , Mildam , Katlijk , Bontebok , Luinjeberd , Haskerdijken , Terband  , Gersloot ,  Nieuwebrug , Beetsterzwaag , Gorredijk , Hemrik , Jonkersland , Langezwaag , Lippenhuizen , Luxwoude , Nij Beets , Olterterp , Terwispel , Tijnje , Wolvega , Haskerhorne , Joure , Langweer , Nijehaske , Oudehaske , Rohel , Rotstergaast , Rottum , Rotsterhaule , Sint Johannesga, Friesland