Last van een wespennest?
Wij helpen u snel, vakkundig en met garantie
Bel: 0513-682222

Prijs Heerenveen – Joure e.o:    €50,-

Wespenbestrijding – Wespennest verwijderen – Wespen – Wespennest – Wespennest bestrijden

In de directe omgeving van mensen kunnen wespen hinderlijk zijn. Overlast van wespen betekent dat er in de nabijheid een wespennest aanwezig is.

De jonge koninginnen overwinteren en bouwen ieder afzonderlijk in het voorjaar hun eigen nest. De wespenkoningin maakt een start met de bouw van het wespennest, waarna de werksters het overnemen. Wespen maken hun nesten op beschutte plaatsen. Hierbij moet u denken aan holle bomen, op zolders, achter spouwmuren, onder de dakpannen etc. Het nest wordt maar één jaar bewoond.

In de nazomer begint de eigenlijke overlast van wespen.

De wespenlarven zijn nu niet meer aanwezig in het wespennest en de werksters gaan nu buiten het wespennest op zoek naar zoetigheid. Zij vinden dit op terrassen en bij de mensen thuis.

Een wesp steekt als hij zich bedreigt voelt. Eén wesp kan tot 10 keer steken, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een bij.

Een wespensteek is pijnlijk, maar kan ook gevaarlijk zijn wanneer een persoon overgevoelig is voor wespengif.

Laat de wespenbestrijding over aan een Brouwer Ongediertebestrijding uit Joure – Heerenveen. Wij dragen beschermingsmiddelen en kunnen het wespennest veilig bestrijden.

Wanneer u een wespennest ontdekt bij uw bedrijf of woning sluit dan nooit de nestingang af. De wespen zoeken dan een andere uitgang en dit kan ook binnenshuis zijn.

Een meest effectieve methode is het bespuiten van de nestingang met een poeder. Bij deze methode komen alle in -en uitvliegende wespen met het poeder in aanraking en doden bij het betreden van het wespennest de koningin en de larven.

Brouwer Ongediertebestrijding Joure – Heerenveen kan een wespennest snel voor u bestrijden.
Voor meer informatie zie: wespennest verwijderen

Heerenveen , Gemeente Heerenveen , Jubbega , Akkrum , De Knipe , Oudeschoot , Nieuwehorne , Nieuweschoot , Oldeboorn, Nes , Oranjewoud , Tjalleberd , Mildam , Katlijk , Bontebok , Luinjeberd , Haskerdijken , Terband  , Gersloot ,  Nieuwebrug , Beetsterzwaag , Gorredijk , Jonkersland , Langezwaag , Lippenhuizen , Luxwoude , Nij Beets , Olterterp , Terwispel , Tijnje , Ureterp , Wolvega , Haskerhorne , Joure , Langweer , Nijehaske , Oudehaske , Rohel , Rotstergaast , Rotsterhaule , Rottum , Sint Johannesga, Gemeente Fryske Marren , Friesland