Wij gaan ons logboek stap voor stap digitaliseren en werken daardoor mee aan een milieubewustere bedrijfsvoering en kunnen actuele informatie sneller verwerken.

U kunt binnenkort een email verwachten, waarmee u alvast uw inloggegevens ontvangt. U kunt vanaf dat moment het algemene gedeelte van het logboek (de informatieveiligheidsbladen, het vakbekwaamheidsdiploma, IPM –Wering & preventie en de algemene voorwaarden) bekijken.

In de toekomst kunt u ook uw servicerapporten, controlestaten e.d. via het inlogsysteem bekijken. Wanneer ook deze gegevens zijn aangemaakt, krijgt u hiervan bericht via de mail. Wij gaan er vanuit dat u zich op de hoogte stelt van de informatie die op uw inlogpagina vermeld staat en dat u hier naar handelt.

Plaagdierbeheersing is, in het kader van IPM, een gedeelde verantwoordelijkheid tussen U als opdrachtgever en Brouwer Ongediertebestrijding als uitvoerende. Vanwege dit en alle nieuwe wetgeving zullen een aantal verouderde service-overeenkomsten moeten worden aangepast.

Heeft u een mail van ons gehad met inloggegevens, dan kunt u hier inloggen:  Inloggen voor ondernemers

Met vriendelijke groet,

Sander Troost & Roelofke Troost-Brouwer
Brouwer Ongediertebestrijding Vof
Leeuwetand 5
8445 RB  Heerenveen
0513-682222
Info@brouwerongediertebestrijding.nl
www.brouwerongediertebestrijding.nl